Ik ONTVOER De DIRECTEUR Van GEVANGENIS In MINECRAFT! (Survival)➜🛒 MERCHANDISE:

Vond je dit nou een leuke video, Kijk dan hier voor meer:
➜ Minecraft:
➜ Roblox:
➜ Fortnite:

💛Vergeet ook zeker niet om te Abonneren:
& om dat Belletje aan te zetten 🔔 Zodat jij altijd een melding krijgt als ik iets nieuws upload

😊 Deze video is kindvriendelijk / familie vriendelijk!

💙Kanaal Van Alex:

► Volg me ook op andere platformen! 💗
📸 ➜ Instagram:
📱 ➜ Discord:
👾 ➜ Twitch:
🌟 ➜ Tiktok:

43 comments

  1. De DOOD 💀 ho nee 😭😭😭😭😭😭😭😭 nee nee nee nee nee nee maar het is dries 😔

  2. 🙁 Denus dit is leuk maar de straf is dood dat is niet leuk voor de kijkers ik vind het eng 😟 😭😭😭…………….. MAAR! blijf soo door gaaan

  3. Toen lotte de muur open breken(geheime kamer)
    Toen praatte lotte grappig😅😂😂😂

  4. Ik heb een vraagje, ik wil heel graag hetzelfde spel spelen die jij in je minecraft survival video’s speelt, want ik ga er van uit dat het een ander spel is dan minecraft maar dan wel minecraft maar met meer leuke items, dus mijn vraag was : hoe heet het spel of hoe kan je het spelen? Het lijkt me namelijk super gaaf om ook gwn huizen te maken met bijvoorbeeld camera’s en dat soort dingen als iemand het weet laat het dan weten in de reacties hieronder

  5. Lekker bezig Dennis en trouwens dikke pebak goed zo💪🏻💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👌🏻👌🏻👌🏻❤️❤️❤️❤️🤙🤙🤙🤙

Leave a comment

Your email address will not be published.